Egészséges élet


Nagyon sokat beszélünk az egészségről és az egészséges életről de mégis egyre betegebb a társadalom...

Rengeteg az információ és sajnos ebben el is lehet veszni mint ahogy én is sokszor éreztem és érzem is így de néha már látom a fényt az alagút végén!!!

Először én is megszámlálhatatlan pénzt  költöttem mindenféle csodaszerre de rá kellett jönnöm hogy a megoldást nem kívűlről kell várni hanem nekünk kell tenni érte.

Nem nagy dolgokra gondolok de ezek a kicsi dolgok nekem hatalmas változást hoztak pedig még csak az út elején járok!!

Már mindenkinek a könyökén jön ki a pozitív gondolkozás pedig itt van a kutya elásva!!!

Nem egy mindig mindenen vigyorgó idióta emberre gondolok hanem arra hogy lássuk be hogy sok dologra nincs hatásunk nem tudjuk 100% -ban irányítani az életünket.

Van egy nálunk hatalmasabb erő  és ha hálásak vagyunk azért amink van és a vágyainkat terveinket el tudjuk engedni akkor sokkal boldogabb és elégedetteb 

életet tudunk élni.Igen nekem is vannak terveim és álmaim de már nem kapaszkodom görcsösen hozzá. ha másként alakulnak a dolgok akkor el tudom engedni..

És ez hogyan kapcsolódik az egészséghez? Nos ha nem félünk és nem aggódunk akkor máris sokkal jobb a közérzetünk és oda tudunk figyelni a mindennapi csodákra!!!

Jobban tudunk aludni nem lesz magas a vérnyomásunk és kipihentebbnek érezzük magunkat... Ez máris egy csodás dolog.. De tovább megyek nem kell drága dolgokra

költeni a pénzünket hogy jobban érezzük magunkat hanem inkább kevesebbet!!! Nincs szükségünk semmiféle üdítőre sem csokira cukorra péksütire és egyebekre.. Kevesebbet 

kell enni mint amivel dugig jól laknál és máris sokat tettél azért hogy jobban érezd magad!!! (ez tapasztalat) egy kis mozgás is nagyon jót tesz és itt nem a drága edzőtermi dolgokra gondolok

hanem egy jó kis sétára a levegőn!!! Ezek egyszerű és nagyon könnyen megvalósítható dolgok és nem kerülnek semmibe sem!!!

Sok sikert mindenkinek!! Ne engedj utat a félelemnek az életedben!!!-nekem ez a legnagyobb tanulság 

Tetszett a cikk?

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »